Account managers energie zakelijk gezocht

Marketing & communicatie, account management
Geplaatst op
15-04-2017 om 15:08
Opdrachtstatus
Actief
Weergaven
802 keer bekeken
Reacties
0 reacties
Op locatie
Niet op locatie
Prijsstelling
Open
Budget
Alle budgetten
Deadline
Geen deadline

Omschrijving

Energieguru's opgelet!


Wij zoeken account managers:

> 5 in Utrecht

> 5 in Zuid-Holland

> 4 in Noord-Holland

> 3 in Noord-Brabant

> 3 in Limburg

> 2 in Overijssel

> 2 in Groningen / Friesland

> 2 in regio Enschede

> 2 in Flevoland


De tijd van rondslenteren over straat op zoek naar het volgende slachtoffer moet toch echt eens voorbij zijn. Niemand zit te wachten op een energie lastpak in de winkelstraat. Vergeet echter niet dat er wel vele ondernemers zitten te wachten op een messcherp aanbod van een van onze leveranciers.


Contractcoach & Partners plant duizenden afspraken per jaar in met ondernemers die wensen over te stappen. Deze ondernemers moeten uiteraard ook bezocht worden, en niet door zomaar iemand.


Contractcoach zoekt daarom ook naar 10 energieke, gemotiveerde, talentvolle energieambassadeurs met hart voor de zaak en passie voor sales, die ons gaan ondersteunen bij het converteren van leads in sales.


Contractcoach heeft beschikking tot álle energiecontracten met de meeste actuele en scherpe tarieven voor ZPP'ers, MKB'ers en Grootzakelijke klanten. Hierdoor kunnen wij elke ondernemer altijd een beter aanbod doen, en die uitdaging gaan we graag met je aan.


Contractcoach geeft energietrainingen in samenwerking met DirectMinds B.V. misschien wel het allermooiste contactcenter van NL! Uit deze salesfabriek komen goed voorbereide accountmanagers met alle benodigde kunde en kennis om ondernemers écht te kunnen enthousiasmeren, activeren en overtuigen dat zaken doen met Contractcoach en haar peleton aan partners de beste keuze is die je kan maken.


Omdat Contractcoach delen = vermenigvuldigen uiterst serieus neemt, stellen wij een ongelofelijk mooi, motiverend en inspirerend progressief verdienmodel beschikbaar op basis van een fixed fee per gesloten order. (Even voor je idee: we doen graag zaken met professionals die weten dat ze kunnen salen, en daarom ook niet jammeren over uurloon...) De accountmanagers bezoeken dagelijks gemiddeld 4-5 ondernemers, kunnen (graag zelfs) dagelijks werken (max 6 dagen per week), doen gemiddeld 3 deals per dag (je mag de ondernemer ook particulier oversluiten).


Gemiddeld verdient de accountmanager €200+ per dag en is zéér gemotiveerd om dit zo te houden. Nu zoeken wij mensen die de "gemiddelde" standaard weer enkele meters kunnen opschalen.


Ben jij meer dan gemiddeld? Let us know.

Reageren op deze opdracht

Niet ingelogd

Om te kunnen reageren op een opdracht moet je ingelogd zijn.

Reacties van andere freelancers

Er zijn (nog) geen andere freelancers die hebben gereageerd op deze opdracht.

Er kijkt nog 1 andere bezoeker.

ContractCoach

Mitchel Tukker